Mă numesc Erika Onofrescu, m-am născut în Șimleu Silvaniei, România. Ocupația mea este psihopedagog.

 

Locuiesc în Elveția cu familia mea și sunt o mamă fericită a doi copii frumoși care îmi împlinesc viața. În timpul meu liber mă ocup de călărie și sunt cu drag în natură.

 

În decembrie 2014, am condus o inițiativă de a ajuta copii care au nevoie de sprijin. Am organizat o strângere de fonduri printre prieteni care în urmă s-a dovedit a fi un succes.

Suma colectată a fost învestită în trei proiecte:

 

  • 1. De Crăciun 2014 am sprijinit 12 familii care erau în situație financiară foarte gravă. Le-am ajutat pe fiecare cu câte un pachet mare de alimente si dulciuri.
  • 2. De Paști 2015 ne-am dus la o pizza împreună cu 15 orfani minori și trei învățători. De asemenea, dintr-o mare parte din fonduri am achiziționat manuale si materiale didactice pentru școală având în vedere lipsa acestora.
  • 3. În 2016 septembrie, am sprijinit cinci elevi de școală primară, care trăiesc în mare sărăcie, cu materiale didactice pentru un an școlar întreg.

 

În afară de bani, am adunat de asemenea haine și jucării pentru copii.

 

Pe acest link puteți vizualiza fotografii ale proiectelor.

 

Scopul nostru este de a ajuta orfanii, copii bolnavi, precum și familiile în situație financiară foarte gravă. Cu diferite proiecte dorim să le oferim acestor copii si familii in primul rând bucurie, speranță și iubire. Oferindu-i experiențe pozitive, avem șansă să aducem măcar o mica schimbare în viața lor. Cu acest scop am fondat asociația "Spero" în Elveția. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun 2016 am decis să ajutăm familii cu copii mici care sunt în situație financiară gravă cu un pachet mare de alimente. În plus dorim să-l suportăm tratamentul unei fetițe curajoasă care se luptă pentru viața sa cu cancer.

 

Pentru întrebări sau sugestii, puteți să mă contactați prin email de pe pagina de contact.

Cine dorește să ne sprijine poate achita o sumă de bani pe conturile următoare:

 

Spero
IBAN CHF: CH20 0878 4045 1544 9717 3
SWIFT: SLFFCH22XXX
 
Spero
c/o Erika Onofrescu
IBAN RON: RO86BTRL0320120AI3374200
IBAN EUR: RO79BTRL0320420AI33742XX
SWIFT: BTRLRO22

 

Mulțumim frumos,

Erika & Invisible Photographers