Nevem Onofrescu Erika, hivatásom a gyógypedagógia. Erdélyben születtem és ott nőttem fel.

Jelenleg Svájcban élek a családommal és főllású anyuka vagyok, két csodálatos gyermek tölti be a mindennapjaimat. Szabadidőmben lovagolok és a természetet csodálom. Szeretem az embereket és minél többnek szeretnék segíteni. 

 

 

 

2014 decemberében néhány barátommal kitaláltuk, hogy jó ötlet lenne hátrányos helyzetű gyermekeknek segíteni. Az összegyűlt adományokat a következő projektekre fordítottuk:

 

  • 1.   12 családnak tartós élelmiszert és édességet adományoztunk Karácsonyra.
  • 2.  A szilágysomlyói Speciális iskola árváinak tanszercsomagokat, ajándékokat, könyveket és fejlesztő játékokat vásároltunk es két osztályt meghívtunk pizzázni.
  • 3.   5 szegény körülmények között élő gyermeket egyéves tanszerfelszereléssel láttunk el. 

 

A linkre kattintva néhány fotót is láthattok a programokról.

 

A gyermekek között sok az árva, es a mélyszegénységben élő, kilátástalan helyzetű. Legtöbbjük soha nem tapasztalta meg a meleg, családi környezetet. Célunk örömot, reményt és szeretetet vinni ezen emberek életébe. A pozitív tapasztalatokon keresztül szeretnénk egy kis változást előidézni a rászorulók életében. 2016 Karácsonya alkalmával nagy adag tartós élelmiszercsomagokat juttatunk el szegény kisgyermekes családoknak, illetve segítünk egy rákos kisleánynak aki nagy kitartással és bátorsággal küzd az életéért.

 

Ebből a célból megalapítottuk a Spero nevű egyesületet. Minden jövőbeli akcióról részletesen beszámolunk, jelenleg egy saját weboldal készül ennek érdekében. Kérdésekkel, ötletekkel a kapcsolat oldalon található emailen keresztül fordulhattok hozzám.

 

Kérünk Titeket is, hogy amennyiben lehetőségetek van, támogassatok.

 

Az alábbi számlaszámok közül választhattok:

 

Spero

IBAN CHF: CH20 0878 4045 1544 9717 3

SWIFT: SLFFCH22XXX

 

Spero

c/o Erika Onofrescu

IBAN RON: RO86BTRL0320120AI3374200

IBAN EUR: RO79BTRL0320420AI33742XX

SWIFT: BTRLRO22

 
Köszönjük szépen!
Erika & the Invisible Photographers